Servicii de demontare si instalare rafturi metalice

Suntem o firma specializata in instalarea si demontarea rafturilor metalice pentru depozitare, oferind solutii personalizate de stocare si organizare pentru clientii nostri. Avem o echipa de experti bine instruiti si experimentati, care pot instala sau demonta rapid si eficient orice tip de sistem de rafturi metalice.

Pentru a ne asigura ca oferim cele mai bune servicii posibile, folosim doar produse de calitate si ne asiguram ca intreaga noastra echipa are cunstinte solide despre cele mai bune practici de instalare si de siguranta. In plus, suntem capabili sa oferim consultanta si suport pentru a ajuta clientii sa aleaga cel mai bun sistem de depozitare pentru nevoile lor.

Montare rafturi metalice

Montajul rafturilor metalice este o sarcina care necesita o anumita expertiza si atentie la detalii. Noi oferim solutii personalizate si profesionale, care sa se potriveasca nevoilor specifice ale fiecarui client.

Inainte de a se incepe montajul, este important sa se verifice ca toate componentele si accesoriile necesare sunt disponibile si sa fie pregatite echipamentele adecvate.

Procesul de montaj al rafturilor metalice implica urmatorii pasi:

 • Evaluarea spatiului disponibil si planificarea amplasarii materialelor.
 • Asamblarea componentelor principale ale rafturilor – ramele verticale.
 • Instalarea ramelor si grinzilor in pozitia dorita.
 • Plasarea rafturilor pe pozitia finala si asigurarea acestora in pozitia finala cu ajutorul ancorelor conexpand.

Demontare rafturi metalice

Demontarea rafturilor metalice este o sarcina delicata, intrucat trebuie sa ne asiguram ca se iau toate masurile necesare pentru a evita orice risc de accidente si pentru a proteja elementele si suprafetele din jur, dar in primul rand personalul care se afla in imediata apropiere a spatiulu de lucru.

Serviciile de demontare a rafturilor includ urmatoarele etape:

 • Evaluarea: o echipă de specialiști vine la locatia clientului si examineaza sistemul de rafturi care trebuie demontat. Se iau in considerare dimensiunile, greutatea, tipul si starea sistemului de rafturi, precum si accesibilitatea zonei in care acestea sunt amplasate.
 • Planificarea: pe baza evaluarii initiale, se stabileste un plan de actiune pentru demontarea sistemului de rafturi. Se identifica cele mai bune metode si tehnici pentru a demonta rafturile metalice intr-un mod eficient si sigur.
 • Demontarea: echipa de specialiști demonteaza sistemul de rafturi. Se vor demonta elementele de fixare si se vor elibera punctele de ancorare.

Instalare rafturi metalice

Angajarea unei firme specializate poate economisi timp si bani. Noi putem efectua instalarea intr-un timp scurt si putem evita erorile si problemele care ar putea apărea in cazul unei instalari realizate de persoane neexperimentate.

Procesul de instalare a rafturilor metalice poate fi destul de complex, deoarece implica masuratori precise, punerea in nivel si fixarea in siguranta a pieselor componente. Instalarea rafturilor metalice cuprinde:

 • Identificarea spatiului in care se vor instala rafturile metalice
 • Masurarea spatiului si determinarea dimensiunilor necesare pentru rafturile metalice
 • Asamblarea componentelor, cum ar fi coloanele verticale si grinzile orizontale.
 • Fixarea rafturilor in podea in functie de designul sistemului si de caracteristicile structurii de baza a spatiului de depozitare.

Fiecare proiect pe care il gestionam este tratat cu profesionalism si respectam intotdeauna termenele de livrare si bugetul alocat.

Contactati-ne pentru servicii de montaj, demontaj si instalare rafturi metalice! Suntem pregatiti sa va ajutam sa gasiti solutia potrivita pentru nevoile dumneavoastra de depozitare.