Inspectie rafturi metalice

  • check it out
  • check it out
  • check it out

In mediile dure si imprevizibile prezente in cele mai multe depozite, cel mai bun mod de a reduce riscurile este o inspectie profesionala a sistemelor de rafturi. Inspectiile pot preveni daunele personalului cat si a echipamentelor, extinde durata de viata a sistemelor de depozitare si pot reduce costurile viitoare de reparatie odata cu identificarea problemelor ce pot aparea in timp.

Inspectarea rafturilor metalice este un proces important pentru a asigura siguranța și stabilitatea acestora. Iată câteva aspecte cheie ale procesului de inspectare a rafturilor metalice:

  • Programarea inspectiei: Inspectarea rafturilor metalice trebuie programata in mod regulat, pentru a identifica eventualele probleme inainte ca acestea sa devina mai mari si sa afecteze siguranta si stabilitatea rafturilor.
  • Inspectarea rafturilor metalice este efectuata de catre personalul instruit si cu experienta in acest domeniu. Acesta este capabil sa identifice problemele si sa ofere solutii adecvate.
  • Verificarea starii generale: Inspectarea ar trebui sa includa verificarea starii generale a rafturilor metalice, inclusiv verificarea coroziunii, deformarilor, uzurii sau deteriorarii elementelor.
  • Verificarea nivelului de incarcare Nivelul de incarcare al rafturilor metalice este verificat pentru a asigura ca structura este stabila si sigura

Conform legii nr. 319 din 14 iulie 2006 a securităţii şi sănătăţii în muncă: HOTĂRÂRE nr. 1.146 din 30 august 2006 privind cerinţele minime de securitate şi sănătate pentru utilizarea în muncă de către lucrători a echipamentelor de muncă, toate societatiile comerciale sunt obligate legal de a oferii un mediu si echipamente sigure.

Avand o experienta vasta, echipa Cert Euro Solutions va putea efectua inspectii conform solicitarilor dumneavoastra si in functie de necesitate, pentru a se asigura ca sistemul de depozitare pe care il utilizati nu prezinta neconformitati ce pot afecta siguranta sau activitatea companiei dumneavoastra.

Dupa efectuarea inspectiei, veti primi un raport complet asupra situatiei sistemului de depozitare format din codurile de culoare conform SR EN 15635:

  • Nivelul verde: Necesita numai supraveghere. Reperele nu reprezinta risc
  • Nivelul galben: Deteriorare ce poate deveni periculoasa, necesita supraveghere (posibil luarea masurilor necesare schimbarii elementelor).
  • Nivelul rosu: Daune foarte grave care necesită luarea masurilor imediat. A nu se folosi sistemul inainte de inlocuirea componentelor avariate.

Pentru mai multe informatii referitoare inspectia de siguranta a sistemelor de depozitare si modul in care va putem ajuta compania, nu ezitati sa ne contactati.